Compania noastră

SC VECTOR TRUCK MANAGEMENT este o societate autorizata RAR in vederea efectuării Inspecțiilor Technice Periodice (ITP) la orice categorie de autovehicule (motociclu, mopede, motociclete, autoturisme, dube, microbuze, camioane, remorci și semiremorci). Cu o vechime de peste 10 ani, societatea noastră oferă servicii de calitate și la prețuri avantajoase.
Deasemenea, firma noastră este autorizată să efectueze montajul si verificarea tahografelor VDO analogige si digitale. Din anul 2019 suntem autorizați să efectuăm montarea și verificarea tahografelor inteligente Tip 1C VDO 4.0. Firma noastră este autorizată si pentru verificarea tahografelor analogice și digitale STONERIDGE, iar din anul 2020 am fost autorizați și pentru tahografele inteligente Tip 1C STONERIDGE SE 5000 8.0

În peste 11 ani de activitate Vector Truck Management a dezvoltat o echipă de profesioniști pregătiți să vă ajute în efectuarea ITP-ului, instalarea și verificarea tahografelor pentru camioane dar și în repararea turbinelor auto

Prețuri bune

Analiza pietii a dus la stabilirea corecta a preturilor serviciiilor oferite de firma noastra in vederea indeplinirii unui singur scop: multumirea clientilor.

11 ani experiență

Firma isi desfasoara activitatea de peste 11 ani. Personalul firmei depune toate eforturile pentru desfasurarea unei activitati sustinute, in vederea multumirii clientilor dar si a respectarii legislatiei in vigoare.

Cea mai solidă echipă

Activitatea firmei se desfasoara cu personal calificat, ingineri absolventi ai Facultatii de Automobile Rutiere din Pitesti.

Avantaje

Avantajele colaborarii cu noi sunt: seriozitatea, siguranta, dar si responsabilitatea serviciiilor oferite de noi.